Linda


Aangenaam, ik ben Linda : ) Meer dan tien jaar geleden, na de afronding van mijn studies Wijsbegeerte en Religiestudies, stond ik op een tweesprong in mijn leven. Ik realiseerde me dat de universiteit me zeer bekwaam in het denken had gemaakt, maar dat ik alleen nog uit hoofd bestond. Mijn lichaam was nergens te bekennen (behalve dan als drager van mijn brein). En van het leven had ik bar weinig verstand.

Omdat ik ook last had van chronische pijnklachten, keerde ik mij af van de begane/bekende wegen en begon een zoektocht naar meer lichaamsbewustzijn. Zodoende kwam ik in 2015 bij de studie shiatsu terecht. De rust die ik daar heb gevonden is mij zeer dierbaar en een springplank voor mijn verdere ontwikkeling geweest.
In 2019 ben ik afgestudeerd als shiatsu-therapeut. Sindsdien werk ik als shiatsutherapeut en ontspanningsmasseuse. Daarnaast ben ik me verder gaan verdiepen in het bekken, de meest magische plek van het lichaam.

Afgelopen najaar heb ik mijn diploma Integral Pelvic Therapy behaald. Hierdoor heb ik een prachtige manier gevonden om, via de reacties in jouw lichaam, jouw fysieke en emotionele klachten beter te begrijpen. Met het begrijpen komt een eerste stap naar het helen en voorkomen. Door verschillende behandeltechnieken help ik je verder met jouw hulpvraag. Ik werk positief, intuïtief en oplossingsgericht.
Ik ben een betrokken therapeut en vind persoonlijk contact heel belangrijk in mijn benadering en behandeling. Cliënten geven mij vaak terug dat ze het gevoel hebben dat er écht naar ze gekeken en geluisterd wordt. Als therapeut sta ik naast je om samen de weg naar herstel te bewandelen. Dit resulteert in klachtenvermindering op de lange termijn, omdat je je eigen therapeut kunt worden.
Bij mij kan je terecht met alle bekkenbodemklachten, bijvoorbeeld pijn bij het vrijen of incontinentie, angst en andere hulpvragen op het gebied van lichamelijk ongemak en ontspanning. Ik heet je van harte welkom!

Marjolijn


De afgelopen tien jaar ben ik op zoek geweest naar het antwoord op de vraag wat het is om op een positieve, authentieke manier vrouw te zijn. Een vrouw die haar eigen intensiteit en verlangens omarmt en zich thuis voelt in haar lichaam. Die liefdevol kan zijn als moeder en partner,  maar vooral naar zichzelf en haar lichaam. Die anderen toe kan laten en haar grenzen natuurlijk kan stellen. 

Ik heb, naast mijn opleiding tot docent lichamelijke opvoeding, ook een coachingsopleiding en de opleiding tot verloskundige gevolgd. Daarnaast heb ik een persoonlijke reis in emotioneel lichaamswerk gemaakt. Voor mij kwamen alle stappen die ik tot nu toe had gezet bij elkaar in IPT: steeds weer komt die combinatie van lichaam, emoties en herinneringen naar boven. 

Als je op zoek bent naar een warme, betrokken IPT-therapeut moet je bij mij zijn als je:

  • Nuchter bent
  • Gelooft in de helende kracht van je lichaam
  • Een combinatie van mentale, emotionele en fysieke begeleiding zoekt
  • Praktisch aan de gang wilt met de geleerde lessen

Ik werk met name met vrouwen die:

  • Willen leren om hun barrières naar hun eigen lichaam los willen laten
  • Willen leren op een ontspannen manier grenzen stellen, waarbij ze naar hun lijf luisteren
  • Fysieke of emotionele trauma’s los willen laten om nog vrijer te kunnen leven en genieten

In mijn privéleven ben ik moeder van drie kinderen, waarvan één met een beperking, wat zijn eigen levenslessen meebrengt. Ik ben graag actief bezig: hardlopen, kitesurfen, mountainbiken en survivalrun. Ik ben altijd op zoek naar nog diepere lagen in de relatie met mijn man.